Jdi na obsah Jdi na menu
 

Něco o mě

Jmenuji se Jana Simerii.

Jsem narozena ve znameni Býka. 

Pocházím z malebných jižních Čech. O anděly, a věci mezi nebem a zemí se zabývám  již od dětství. Zasvětila mě do těchto tajemství má milovaná babička, která je mi nyní průvodcem společně s prababičkou. To, co jsem od ní dostala do vínku jsem zjistila, až když jsem v dospělosti pátrala po rodové ženské linii. Jsou to nádherné dary, dary komunikace s jemnohmotným světem. Dnes od ní i prababičky přijímám vzkazy pomocí automatického psaní.

heart

Jsou vždy láskyplné a dojemné. O práci s energiemi se zabývám již dlouhá léta, je to přesně 24 let, od doby, kdy jsem si prošla klinickou smrtí po porodu mého syna. Tím vše začíná, můj život se otočil a nabral směr.

 Od té doby jsem prošla těžkým obdobím , které mě dovedlo na cestu pomoci ostatním bytostem. Za vše, čím jsem si prošla, jsem velmi vděčná, protože mi vše zapadlo do sebe jako puzzle a já mohu pomáhat ostatním skrze vlastní zkušenosti. Začínala jsem výklady karet Tarotu, a dále jsem následovala hlas své duše a vzdělávala se tam , kde mě to volalo. : Shamballa 1024 , Andělské Reiki, Concordia caelistus, Abundie, Numerologie, astrologie , karmická astrologie ,astro-psychologie. 

Nechávám se vést svou duší a je to nádherná cesta.

 

Pořádám kurzy andělské výklady karet, kde máte možnost lépe poznat sami sebe, svou duši. Prvně jsem karty držela v rukou  v 9 letech a má babička mě učila vykládat a obrázky na mě mluvily sami . Karty vykládám  23 let a je to má velká láska, srdcová záležitost.

 

 

Jsem průvodkyně duše, kartářka a astroložka.

 

  Vztahové terapie, téma sebeláska, sebeúcta, sebehodnota, sebevědomí, a vše s tím spojené. Vše souvisí se vším. Pokud máte vztahové potíže, velmi ráda pomohu.

Vztahové závislosti, rozvody, rozchody, vztahové potíže, pomohu vám nalézt cestu k sobě, půjdeme do vašeho nitra  , do hloubky , někdy i do minulých životů , najdeme příčinu  a odstraníme, vyléčíme vaší Duši a vy poté můžete žít šťastný harmonický život. 

Ukáži vám cestu do vašeho Srdce. 

Karmické rozbory, kde zjistíme vaše karmická zadání, proč se vám určité věci opakují a co máte pochopit a poté můžete z tohoto kruhu vystoupit. 

Pokud tápete a hledáte co tu máte dělat, aby jste byli v souladu se svou duší, načítám vyspělost vaší duše. 

Psychologická astrologie- To je sonda do hlubin vaší duše, kdy zjistíme, jak máte v sobě otevřené živly, jak energie vámi proudí či ne, a vaše postavení planet, které na vás působí a jak se to projevuje ve vašem životě, najdeme cestu ke spokojenému a naplněnému životu s tím, co vám bylo dáno do vínku. 

Vztahová astrologie-Vztahy očima astrologie, postavení Venuše ve znamení zvěrokruhu. 

   heart

Nezapomínejte, vše je energie, která je okolo vás. Energie proudí, vibruje a vás směřuje. Kam jde vaše pozornost, to roste.

Proto dávejte si pozor na to, na co zaměřujete svou pozornost, ať je to hlavně radost. Protože to si také následně přitahujete do svého života

S láskou a světlem Jana Simerii, jsem tu pro vás.
Ty jsi Světloheart

 

Ty jsi Láskaheart